Топ 5 души, които притежават най-скъпите коли в света

ТОП 5

Почти всеки има един въпрос в съзнанието си – който притежава най-скъпите коли в света. Ако и вие искате да знаете отговора му, сте на правилното място.


Едни от най-известните и богати знаменитости са известни със своите умения и невероятни превозни средства по целия свят. Изброихме топ пет  най-добри, които притежават автомобили, които не можете да си представите, че има.
Има ли значение най-скъпата кола за известната личност? Явно не за Дейвид Бекъм. Може би за този англичанин е важен класът и други луксозни предимства и колата му е подходяща алтернатива за него. Не бихте могли да получите по-класен „семеен автомобил“ от Бекъм; дори беше забелязан да кара децата си из Бевърли Хилс в своя Фантом.
Затова нека разгледаме най-скъпите коли, собствености на най-богатите хора.
Кой е собственикът на най-скъпата кола в света? Разберете сега!
Колата, която караме, говори много за нас. Хората и техните автомобили, на които сега ще станете свидетели, ще смаят мозъка ви. Така че без допълнително овъртане, нека да ги проверим.

1. Ким Кардашиян

Е, знаменитостта, която винаги е била в заглавията, разбира се, е Ким Кардашиян. Кралицата на риалити телевизионните предавания придоби огромна популярност през последните години. Може би това е причината тя да притежава черно Ferrari F430, което струва приблизително 186 925 долара. Този елегантен автомобил има 4,3-литров обем на двигателя и елегантен интериор. 490 конски сили са достатъчни, за да предоставят на всеки един спиращ дъха опит. Затова винаги, когато се замислите кой е собственикът на най-скъпата кола в света, представете си Ким К. седнала на шофьорската седалка на стилния Ferrari 430.

2. Парис Хилтън

Когато говорим за най-богатите собственици на автомобили, не можем да забравим Парис Хилтън. Несъмнено тя е един от най-заможните хора по света и заслужава да бъде в този списък с розовото си Бентли. Всички знаят нейната мания по диамантите. Парис Хилтън използва най-добре скъпоценните камъни, независимо дали е обувка или кола. Тя има диаманти, инкрустирани на арматурното табло на колата с изцяло розов интериор. Общата цена на този шедьовър е 285 000 долара.


3. Дейвид Бекъм

Красивият мъж открадва сърцето на всички с дръзка личност и Rolls-Royce Phantom. Този елегантен автомобил е персонализиран специално за семейството на Дейвид Бекъм. Лъскаво черно тяло с белия интериор със супер удобни седалки е това, което всеки семеен човек иска да има. Общата стойност на този автомобил е 407 000 долара, което е почти двойно по-голямо от цената на автомобила на Парис Хилтън.

4. Джери Сейнфелд

Е, тази пчела не лети, а притежава бързия Porsche-959. Всъщност Джери Сейнфелд е водещата в света колекция от автомобили Porsche. Сумата за от която ще ви падне челюстта на почти всеки модел автомобил е 700 000 долара.

5. Саймън Коуел

Кой не познава този легендарен съдия и певец – Саймън Коуъл. Няма съмнение, че той има най-добрият избор дали става въпрос за избор на състезателя за неговото шоу или кола. Той е собственик на Bugatti Veyron, което има цена от 1 700 000 долара.