Най-добрите 5 зарядни устройства за акумулатори

ТОП 5

Oставяли ли сте фаровете или радиото си включени за дълго време, когато чакате някой или търсите нещо след което не можете да запалите автомобила си ? Това може да се случи на всеки..

Зарядно за акумулатор – едно от онези основни автомобилни аксесоари, които трябва да имате във вашия автомобил по всяко време, точно както имате резервна гума. Пазарът днес е пълен с много усъвършенствани зарядни устройства за батерии, които ще ви помогнат да направите повече от това просто да заредите батерията след изчерпване. Една от изключителните характеристики на доброто зарядно е, че кондиционира батерията и ще я задържи заредена за по-дълго. Дори да не знаете какво точно да си вземете, има много сайтове и магазини  с голям избор на авточасти, където опитни хора могат да ви помогнат да вземете най-доброто за вашите нужди.

Без много да се бавим , ви представяме нашият избор на най-добрите зарядни устройства на пазара днес!

 


•Battery Tender Plus 021 зарядно за акумулатор

Зарядното за акумулаторни батерии Tender Plus е едно от най-добрите зарядни устройства, които открихме и което го прави първо в нашия списък. Това е продукт на Deltran и е компактно зарядно устройство, идеално за собствениците на рядко управлявани автомобили, като колички за голф, класически шоуруми и ATV. Въпреки, че не може да се похвали с голяма мощност, то има забележителна способност бавно да зарежда и поддържа 12V и 6V батерии с лекота.

Зарядното устройство е снабдено с микропроцесорно устройство за оценка на състоянието на батерията и автоматично ще започне да се зарежда в правилния режим. Микропроцесорът също така ще гарантира, че батерията не се презарежда, като се включва автоматично, когато батерията е напълно заредена.

Зарядното устройство за батерия Tender Plus се предлага и с функции за безопасност, за да се гарантира максимална безопасност всеки път, когато се използва. Те включват защита срещу обратна полярност и защитни щипки. При защита от обратна полярност, батерията не се зарежда, ако открие, че скобите са поставени на грешните терминали, тъй като това обикновено води до разрушаване на батерията и може да доведе до прегряване или дори до експлозия.

Основни функции:

 • Защита на обратната полярност
  Водоустойчив
  Таймер за безопасност
  Искрозащитни скоби
 • Спецификация:
  Марка на батерията
  Model021-0128
  Тегло2,3 кг

•NOCO Genius G7200 ултра безопасно зарядно

 

NOCO Genius зарядни устройства за акумулаторни батерии са едни от най-модерните и безопасни зарядни устройства на пазара днес. Този G7200 7.2Amp е специално за зареждане от 12V до 24V литиево-йонни батерии и оловно-киселинни батерии до 230Ah. Също така има възможност за поддържане на градината и тревата, морски, автомобилни и дълбоко циклични батерии.

Едно от най-забележителните характеристики на това интелигентно зарядно устройство е, че може да зарежда два пъти по-бързо от обикновените зарядни устройства и може да захранва DC устройства, да поправя повредените батерии и работи добре с електрическите системи CANBUS и микро-хибридния старт-стоп/коли.

С помощта на вграден микрокомпютър, интелигентното зарядно устройство NOCO Genius G7200 има функции за наблюдение на всички дейности, необходими за безопасно и ефективно зареждане на батерията. Това автоматично ще минимизира консумацията, както и оптимални гаранционни нива на надеждна защита. Те включват защита срещу обратна полярност, защита от презареждане и технология, защитена от искри.

Можете удобно да свържете зарядното устройство 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да се притеснявате за безопасността. Неговият елегантен дизайн гарантира, че е компактен, преносим и тежи малко, за по-лесно носене.

Зарядното устройство е снабдено с външни монтажни отвори, както и с гумена основа, която предотвратява изплъзването или надраскване на повърхностите, върху които е поставена. Интуитивните LED индикатори ще предоставят най-съвременна обратна връзка за процеса на зареждане и друга диагностична информация, дори когато зарядното устройство е настроено на режим на поддръжка.

 • Основни функции:

Зареждайте 2 пъти по-бързо от обикновените зарядни устройства

Проектиран за 12v и 24v литиево-йонни и оловно-кисели батерии

Има вграден микрокомпютър

Има предпазна мярка с искробезопасна технология, защита срещу обратна полярност

Гумена основа и външни монтажни отвори за по-голяма стабилност

LED индикатори за зареждане на обратна информация и диагностична информация

 • Спецификации:

Марка : NOCO

Модел : G7200

Тегло : 2.89 кг


Bosch C3 Зарядно за акумулатор

C3 ви позволява да настроите напрежението и усилвателя за различни типове батерии и автоматизира всичко от тази точка, докато батерията се запълни. След като батерията е пълна, Bosch C3 автоматично превключва на заряд, за да запази батерията напълно заредена, без да се натоварва.

В сравнение с основните зарядни устройства, най-основното зарядно устройство ви позволява да зареждате само 12 волта батерии при зададен изход от 0,8 amp и изисква ръчно изключване на батерията, след като тя е пълна.

Интелигентното зарядно устройство за поддръжка обаче автоматизира всичко – от откриването на типа батерия до стойността на ампер-часа (т.е. размера на батерията) и дори има режим на тестване, десулфат / възстановяване и капсулиране. Накратко, това е буквално просто включете и забравете.

 • Основни функции:

входящо напрежение : 230V / 50Hz

зарежда : всички видове акумулатори на автомобили, бусове, мотори и лодки.

Функция от предпазване при обръщане на поляритета, защита при късо съединение и прегряване.

 

 • Спецификация:

Марка: Bosch

Модел : C3

Тегло: 1.3кг


•Schumacher SE – 4022 ръчно акумулаторно зарядно

 

Ръчно зарядно устройство с широка гама от възможности, които включват различни операции. С него идва и способността не само да се анализират електрическите системи, но и да се анализират всички стартови проблеми, пред които могат да бъдат изправени системите. Той е идеален за 6V и 12V автомобилни батерии и може да поддържа до 200 ампера за аварийно стартиране, както и 40 ампера за бързо зареждане от 1 до 3 часа.

Ръчното зарядно устройство Schumacher SE – 4022 изпъква с три състояния на зареждане, които включват бърза скорост 40 ампера, 10 ампера за бързо зареждане и бавно зареждане с ток от 2 ампера.

Една от функциите, които ще ви възхитят на това зарядно устройство, е скоростта на зареждане. Стандартна акумулаторна батерия може да зарежда батерията в рамките на един час или по-малко, ако е настроена на настройка за бързо зареждане на 40 ампера. За бавното време на зареждане, тя не може да се зарежда за повече от дванадесет часа и това е похвално, като се има предвид капацитета за зареждане на повечето от неговите партньори.

Зарядното устройство не се контролира от микропроцесори и няма никакви бутони. То се управлява ръчно и се контролира и не се изключва автоматично. Това може и да не е проблем, ако сте около зарядното устройство през повечето време, но не може да го оставите без надзор за няколко часа или да се зарежда през нощта. Батерията може да достигне до пълен капацитет и да се презареди.

 • Основни функции:

Зарежда 6v и 12v батерии

С колела за лесно преместване

Има волтметър и два въртящи се превключвателя

Има три тарифи за зареждане

Това е усилвател на батерията с голяма мощност

 • Спецификация:

Марка: Schumacher

Модел: SE-4022

Тегло 27,3 кг


•Schumacher SE -1052 ръчно зарядно / стартер

Още едно зарядно устройство, което може да се използва и като стартер. Ръчният стартер / зарядно устройство Schumacher SE – 1052 изпъква с 50 amp двигател, който е идеален за аварийно стартиране. Той има трифункционален превключвател на захранването, който ви позволява да избирате между трите режима на зареждане. Режимите включват режим на зареждане с 2 ампули, предназначен за зареждане на малки 12-волтови автомобилни батерии между 2 и 12 часа, скорост 40 amp за бързо зареждане и 10 режим на зареждане, идеални за повечето от ежедневните нужди.

Зарядното устройство е изцяло ръчно, което означава, че няма микропроцесори, нито пък има бутони за автоматично зареждане. Поради това трябва да го наблюдавате през цялото време, докато се използва. Следователно може да не е добра идея да го оставите да работи през нощта или да го оставите без надзор за няколко часа през деня, защото батерията може лесно да се презареди, ако се достигне максимален капацитет и устройството не се откачи от батерията.

 • Основни функции:

50 amp двигател старт

3 Функционален превключвател на захранването

Ръчно задействане, следователно трябва да бъдат наблюдавано

 • Спецификация:

Марка: Schumacher

Модел : SE-1052

Тегло 10,2 кг